Julklappar och julklappstips

Nu är det snart dags att fira den stora högtiden mitt i vintern, nämligen jul. Det gör att julklappstips välkomnas av både stora och små.

 

Det närmar sig juletider, sakta men säkert. För den som har barn hemma börjar det således bli dags att tänka lite kring vad som faktiskt måste inhandlas till denna barnens högtid. På Fyndiq finns massvis av både julklappar och fina julklappstips att ta del av, det kan göra sökandet efter de rätta gåvorna betydligt enklare. Det är dessutom enkelt att handla online:

 

Julhandeln fortsätter att öka på nätet. I år uppskattar svenskarna att de kommer att handla julklappar för cirka 20 miljarder kronor, varav 6,4 miljarder kronor kommer spenderas online – Göteborgs-Posten

 

Detta ville barnen ha mest förra julen

 

Om barnen fick välja sin julklapp förra året, så var de enligt en artikel i Expressen en lista på lite olika saker som kom högt i kurs. Det som stod på toppen av listan var en egen dator, följt av airboard, smartphone, lego och playstation. Sedan fanns även pokémon-saker och drönare på listan över önskvärda leksaker att ha.

 

Julgåva till Rädda barnen

 

Sedan finns det de barn som inte har föräldrar, eller föräldrar som inte har råd att ge vare sig julklappar eller skolgång. I en artikel i NDS.se går det att läsa om hur LKAB uppe i Kiruna valde att ge personalens julklapp till just Rädda barnen, med en summa på hela 250 000 kronor. En julklappsgåva helt enkelt, som hittills har gett väldigt positiva reaktioner. Med det omvärldsläge som just nu är kan det inte minst i juletider tänka lite extra på de som har det svårt i världen. På många sätt är ju det också det julen står för.